Prof dr Monica Pop, despre cauza morții Cristinei Țopescu: NICI VORBĂ de SUICID!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cristina Țopescu. Foto: Facebook
Cristina Țopescu. Foto: Facebook

Prof dr Monica Pop a reacționat vehement la zvonurile potrivit cărora jurnalista Cristina Țopescu ar fi făcut un gest neortodox.

„NICI VORBĂ de SUICID! NICI VORBĂ de COCTAIL MORTAL! ABERAȚII, C A T E G O R I C! IAR INCINERAREA A FOST DORINȚA EI! Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii!", a punctat prof dr Monica Pop, evident deranjată de zvonurile probagate de unii și alții despre moartea Cristinei Țopescu.

„Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Aceleași de peste un an! Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorbă de moarte din așa ceva! 2-3 pastile! Prescrise! Cristina Țopescu spunea mereu că vrea să trăiască cât mai mult pentru animalele pe care le iubea atâta. Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni și trata! Toți cei apropiați știu! Cristina nu era religioasă. Avea credința și speranța ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorința!", a explicat prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel