REZIDENȚIAT 2019: Miercuri, proteste la Iași, Cluj și Craiova. „Dacă nu se instalează un nou Guvern, ieșim în stradă”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rezidentiat
Rezidentiat

Absolvenți ai facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie din Cluj, Iași și Craiova, care ar trebui să susțină examenul de REZIDENȚIAT 2019, ies miercuri, 16 octombrie, în stradă, dacă nu va fi instalat un nou Guvern. Protestele ar urma să înceapă la ora 17.00.

Preluând ideea colegilor lor din Cluj, absolvenți ai facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie din Iași și Craiova au anunțat și ei că miercuri, 16 octombrie, ies în stradă.

„Negocierile de la Cotroceni pentru un nou Guvern trebuie să înceapă. Data limită până la care pot să fie semnate actele pentru a susține examenul de REZIDENȚIAT 2019 se apropie. Ne arătăm nemulțumirea față de situația actuală și dacă până pe 16 octombrie nu se instalează un nou guvern capabil să soluționeze această problemă, ieșim în stradă pentru a protesta și a încerca să evitam o nouă amânare a datei de examen”, scriu organizatorii.

Protestele ar urma să înceapă, toate, la aceeași oră: 17.00.

La Cluj-Napoca, protestul va fi organizat în Piața Unirii.

La Iași protestul va fi, de asemenea, în Piața Unirii.

La Craiova, absolvenții se vor întâlni în Piața Mihai Viteazu.

Cel mai probabil se vor alătura demersului și absolvenți din celelalte centre universitare unde ar trebui să fie susținut examenul de REZIDENȚIAT 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel