Rodica Popescu Bitănescu, despre lupta cu atacurile de panică: „Foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”

DCMedical Team |
Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu
Rodica Popescu Bitănescu

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit despre greutățile din copilărie care au împins-o la disperare. Marea actriță s-a luptat ani de zile cu atacurile de panică.

Rodica Popescu Bitănescu nu a avut o copilărie ușoară. Încă din adolescență, marea actriță a avut de înfruntat probleme pe care nici adulții nu le puteau rezolva. Toate greutățile au făcut-o pe artistă să dezvolte atacuri de panică, despre care spune că, într-un final, au motivat-o să își depășească problemele din viață și să se îndrepte către teatru. 

„Imaginați-vă, să ai o casă cu strictul necesar şi de-o dată, în 11 iunie 1948, ți se ia tot. Mama a luat cu mine câinele care se numea Tâc-Tâc, că dădea din coadă. Imaginați-vă ce au simțit părinţii mei. Tata a ieșit din pușcărie la 50 de ani cu frică. Era perioada gripei asiatice pe care am făcut-o eu, acasă la mine. Din toţi studenţii din cartierul ala doar pe mine m-a găsit.

Steam într-un cartier boieresc, într-un subsol cu igrasie şi fără aer cu ferestre la pământ. În acea perioadă am avut aceasta boală care s-a manifestat că am făcut hemoragie pe nas. Şi aşa am ținut-o până am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor, piele şi os fără mușchi, fără nimic”, relatează artista.

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel