Soția lui Adrian Minune, operată de urgență în Turcia. Cati Simionescu a făcut un atac vascular

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cati și Adi Minune   Foto: Antena Stars
Cati și Adi Minune Foto: Antena Stars

Soția lui Adrian Minune, a fost operată de urgență, în Turcia, după ce ar fi suferit un atac vascular în somn.

Soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu, s-a simțit rău mai multe zile la rând și s-a prezentat la medic, dar se pare că nu a avut un diagnistic clar. Totuși, după câteva zile, Cati Somionescu a început să aibă arsuri în spatele capului, notează Antena 3.

Aceasta s-a gândit că respectivele arsuri ar fi fin cauza stresului și a oboselii, și nu le-a considerat ceva prea serios, însă în scurt timp situația s-a agravat. Cati s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită. Pentru că și-a dat seama că i se întâmplă ceva grav, soția lui Adrian Minune a sunat la 112. Era singură acasă, așa că sperietura sa a fost cu atât mai mare.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s-a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Soția lui Adi Minune a transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. Medicii care au supus-o unui tratament amănunțit i-au descoperit și un anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mărturisit aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel