Spitalul Elias: Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu a suferit o agravare în ultimele 12 ore

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Veşti triste despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier. Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, unde tânărul este internat, spun că starea de sănătate a acestuia a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale. 

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie, în jurul orelor 4,00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă, fracturi costale bilaterale. Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical, au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", susţin reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat publicat de Agerpres.

Duminică, în timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile. Tânărul de 24 de ani a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel