Toți cetățenii mai mari de 10 ani vor fi testați pentru coronavirus: Unde s-a luat această decizie

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
COVID-19
COVID-19

Toți cetățenii care au împlinit vârsta de 10 ani vor fi testați pentru noul coronavirus. Vezi unde s-a decis această măsură.

Slovacia intenţionează să testeze toţi cetăţenii cu vârste mai mari de 10 ani, în cadrul măsurilor de combatere a COVID-19. anunțul a fost făcut sâmbătă, de către premierul slovac Igor Matovic, într-o conferinţă de presă la Bratislava. Deocamdată nu este clar dacă testarea la nivel naţional va fi obligatorie sau voluntară.

Testele urmează să aibă loc în următoarele două weekenduri, dintre care în 24-25 octombrie în principalele focare din ţară, iar în 31 octombrie-1 noiembrie în restul regiunilor. Matovic a promis că va demisiona dacă acest program de testare la scară naţională va eşua. ''Sunt dispus să renunţ la această testare, dar apoi voi alege demisia mea'', a spus el, potrivit agerpres.ro.
Slovacia a raportat sâmbătă 1.968 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, recordul zilnic înregistrându-se în ziua anterioară, cu 2.075 de cazuri. De la începutul pandemiei, în Slovacia s-au înregistrat 28.268 de cazuri de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel