Vaccin împotriva COVID: peste un milion de români imunizați cu Pfizer

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech

Astăzi, 10 martie, au fost imunizați peste 50.000 de români cu vaccinul împotriva infecției COVID. Tot azi s-a depășit pragul de un milion de români vaccinați cu serul Pfizer.

51.402 de români au fost imunizați azi, 10 martie, cu serurile Pfizer, Moderna și AstraZeneca. Iar de la debutul campaniei de vaccinare împotriva infecției COVID au fost imunizați 1.969.846 de cetățeni români. La persoanele vaccinate azi au fost raportate 18 reacții adverse, despre care autoritățile spun că sunt în curs de investigare, conform unui comunicat oficial.

Vaccinul Moderna se administrează din data de 4 februarie 2021. Vaccinul AstraZeneca se administrează din data de 15 februarie 2021.

”Peste 50.000 de persoane vaccinate astăzi

Peste 1.000.000 de persoane vaccinate cu Pfizer, de la începutul campaniei

Peste 200.000 de persoane vaccinate cu AstraZeneca, de la începutul campaniei”, se arată într-o postare recentă pe Facebook Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel