Vouchere copii, aparate ortodontice. Sumă primită, condiții

Beatrice Grigore |
Data publicării:
Fals medic
Fals medic

Copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani ar putea beneficia de vouchere în valoare de maximum 990 de lei pentru aplicarea de aparate ortodontice fixe. 

Proiectul "Smile" este destinat copiilor cu domiciliul în Bucureşti şi ar urma să aibă un buget multianual de 34,8 milioane lei. În termen de 30 de zile de la aprobarea proiectului, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti va elabora regulamentul în vederea implementării.

De asemenea, proiectul "Sănătate prin sport" ar urma să beneficieze de un buget de 21,7 milioane lei pentru o durată de doi ani, asigurând semestrial avize medicale gratuite pentru un număr de 85.000 de sportivi legitimaţi, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani. Serviciile medicale vor fi furnizate prin Spitalul Clinic Colţea.

Conform unui al punct de pe ordinea de zi, pavilionul Casa Doru, de la Spitalul Victor Babeş, destinat bolnavilor cu HIV/SIDA, va beneficia de lucrări de extindere, modernizare şi reabilitare. Valoarea totală a investiţiei va fi de 3,9 milioane lei (TVA inclus), durata de execuţie a lucrărilor fiind estimată la şapte luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel