70 de persoane, evacuate dintr-un bloc din cauza mirosului degajat după deratizare

DCMedical Team |
Data publicării:
respiratia urat irositoare e simptom pentru mai multe boli
respiratia urat irositoare e simptom pentru mai multe boli

70 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Timișoara din cauza unui miros emanat în urma deratizării.

70 de persoane dintr-un bloc din Timişoara, dintre care 12 minori, au fost evacuate, marţi seara, de echipaje ale ISU Timiş, după ce a fost sesizat un miros înţepător degajat în urma unei deratizări care a avut loc în cursul serii, în spaţiul unei societăţi comerciale aflată la parterul blocului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, un echipaj CBRN şi un motoventilator.

"În urma unui apel prin 112, am fost anunţaţi că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente. De asemenea, am fost informaţi că în cursul serii s-a efectuat o activitate de deratizare la parterul blocului, în spaţiul unei societăţi comerciale. Până acum, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a dispus evacuarea locatarilor de pe întreaga scară până la finalizarea măsurătorilor de către echipajul CBRN. Au fost evacuate 70 de persoane (58 adulţi şi 12 minori)", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel