8 plante care alungă ghinionul din casa ta. În schimb, aduc bunăstare și energie pozitivă

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Dincolo de aspectul decorativ, plantele în ghiveci pot îmbunătăți starea de spirit a unei persoane și energia din casă.

Anumite plante sunt capabile să purifice aerul dintr-o încăpere, în timp ce altele pot oferi un sentiment de bunăstare, pace și chiar ameliorare a stresului. A scăpa de energia negativă din jurul tău este un pas important pentru a-ți recâștiga sănătatea și fericirea. Decorează-ți casa sau terasa cu aceste plante, pentru o energie pozitivă și fericire:

1. Crinul Păcii

Crinul Păcii se crede că oferă prosperitate spirituală, mentală și fizică. Îmbunătățește energia în casă prin purificarea aerului și neutralizarea gazelor nocive din interior. Această plantă crește bine în medii întunecate, cum ar fi un birou sau într-un colț, ferită de soare. Așezarea ei în dormitor este benefică pentru un somn odihnitor. 

2. Iasomie

Iasomia atrage energie pozitivă și ajută la consolidarea relațiilor și la construirea romantismului. Mirosul său dulce și plăcut poate ajuta la calmarea unei minți stresate. Această plantă ar trebui să fie amplasată lângă o fereastră orientată spre sud, iar în grădină, ar trebui să stea în zona de nord, est sau nord-est.

3. Rozmarin

Rozmarinul este indicat pentru sănătatea mentală și fizică, deoarece purifică aerul din casă și ține departe toxinele dăunătoare. Mirosul de rozmarin poate îmbunătăți starea de spirit, reduce oboseala și combate anxietatea. De asemenea, îmbunătățește memoria și tratează insomnia. Păstrează rozmarinul într-un loc însorit și ai grijă să nu-l uzi prea mult.

Citește continuarea pe DC NEWS și află care sunt celelalte 5 plante care alungă ghinionul din casa ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel