A suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului, după ce și-a dat foc singură chiar în fața mamei sale

Angela Sabău |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

O tânără de 21 de ani a suferit arsuri de gradul II și III pe aproxiamtiv 70% din suprafata corpului, după ce și-a dat foc singură, chiar în fața mamei sale.

O tânără în vârstă de 21 de ani, din Bistriţa-Năsăud, şi-a dat foc noaptea trecută, chiar de faţă cu mama, în timp ce se afla în vizită în casa acesteia, în satul Bichigiu din comuna Telciu (judeţul Bistriţa-Năsăud). În urmă cu două zile, iubitul fetei a făcut același gest. 

Autoritățile au fost alertate de mama tinerei, puțin după miezul nopții de 18 spre 19 august. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Telciu, dar şi un echipaj SMURD care a preluat-o pe tânără şi a transportat-o la spital.

Potrivit medicilor, ea a suferit arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului, iar şansele ei de supravieţuire sunt minime.

Tânăra locuia în satul Aluniş din comuna Zagra, însă în noaptea în care a decis să îşi pună capăt zilelor, se afla în vizită la mama sa.

În urmă cu câteva zile, tânăra şi iubitul ei, care au împreună un copil în vârstă de numai câteva luni, s-au certat şi s-au despărţit. Astfel, bărbatul de 30 de ani, originar din judeţul Dolj, a plecat pe jos de acasă. Se pare că cei doi, pe fondul consumului de alcool aveau deseori certuri. După ce a plecat de acasă, bărbatul a fost găsit e marginea drumului, între localitățile Jelna și Budac, cu arsuri pe 75% din suprafața corpului, potrivit bistriteanul.ro.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire atât a bărbatului din Dolj, cât și a tinerei din Bichigiu.

Copilul celor doi a fost preluat de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel