Accident cu şase răniţi pe Bulevadrul Libertăţii din Capitală

Autospecială SMURD
Autospecială SMURD


Şase persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Bulevardul Libertăţii din Capitală. 


"Duminică, în jurul orei 1,30, pe bulevardul Libertăţii din Capitală, în zona Pieţei Constituţiei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate şase autoturisme. Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul schimbării direcției de mers, fapt care a provocat coliziunea cu un alt autoturism aflat în mișcare, al cărui șofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Din dinamica impactului au fost avariate și alte patru autoturisme parcate", a declarat, pentru DCMEDICAL purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Claudiu Costea.

Potrivit acestuia, conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Din primele informații, accidentul s-a soldat cu rănirea a şase persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale - una rănită grav şi alte cinci rănite uşor.

 

 

Știre în curs de actualizare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel