Actriță CELEBRĂ, apariție RARĂ. Suferă CUMPLIT, are cancer în stadiu terminal

Irina Radu |
Data actualizării: | Data publicării:

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul Beverly Hills 90210, a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, după ce medicii i-au găsit un nodul la sân. Actrița a fost tratată pentru boală și a intrat în remisie. Dar în februarie 2020, Doherty a spus că boala a recidivat.

Deoarece cancerul s-a răspândit dincolo de sâni - sau metastazat - în alte părți ale corpului, acesta este clasificat ca fiind cancer de sân în stadiu avansat. Dr. Elizabeth Comen, medic oncolog la Memorial Sloan Kettering Cancer Center, a spus într-un interviu: „Tratez zilnic femeile care au cancer de sân în fază terminală. Și văd frica în ochii lor, dar și speranța”.

Ești anulat atât de repede

 

„Nu vreau ca lumea, când aude de cancer în stadiul IV, să se gândească că persoana respectivă se prăbușeste, că nu se mai poate mișca, că nu vă mai ieși din spital, că nu mai poate lucra", a spus Doherty, în interviul pentru Entertainment Tonight.

„Ești anulat atât de repede, chiar dacă tu te simți energic, bine și vrei să mergi să lucrezi, așa că fac aceste mărturisiri în speranța de a arată o față diferită a acestei situații”, mărturisea actrița.

Deși aparițiile lui Shannen în public sunt tot mai rare, actrița a fost surprinsă recent pe străzile din Malibu, alături de mama ei. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, actrița a ieșit la o sesiune de shopping. 

2. -imagine fara descriere- (shannen-doherty_11379100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel