Actrița Whoopi Golberg, testată pozitiv cu infecția COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Faimoasa actriță Whoopi Goldberg s-a îmbolnăvit de COVID. Aceatsa prezintă simptome ușoare.

Actriţa, comedianta şi prezentatoarea americană Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv la COVID-19 şi prezintă simptome uşoare. Este ceea ce a anunţat luni Joy Behar, colegul de platou cu Whoopi la emisiunea "The View"."De ce sunt eu, în locul lui Whoopi?", a întrebat Behar. "Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv în perioada de vacanţă şi se va întoarce, probabil, săptămâna viitoare", a adăugat el.

Actriţa, în vârstă de 66 de ani şi care a fost vaccinată şi cu cea ce-a treia doză, prezintă simptome "foarte uşoare". Whoopi Goldberg a avut roluri memorabile în drama romantică "Ghost" din 1990, cu Demi Moore şi Patrick Swayze ca protagonişti, şi mai ales în comediile "Sister Act" şi "Sister Act 2".

Potrivit publicaţiei The Daily Wire, un alt membru al programului "The View", Sunny Hoster, a fost testat pozitiv la noul coronavirus înainte de Crăciun, fapt ce l-a obligat să se izoleze în perioada Sărbătorilor şi să menţină relaţii online cu familia. Ana Navarro, prezentatoare invitată a programului, a comentat de asemenea că tatăl ei s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit publicaţiei The Hill, o altă amfitrioană a programului, Sara Haine, a povestit că atât ea cât şi cei doi fii ai săi au fost nevoiţi să stea în carantină, după ce soţul ei a fost testat pozitiv la noul coronavirus. SUA se confruntă cu o recrudescenţă a cazurilor asociate Omicron, deşi autorităţile sanitare au subliniat că noua variantă este mai puţin severă decât Delta, arată Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel