Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS, vine la interviurile DC NEWS și DC MEDICAL

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Adrian Gheorghe, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, vine, marți, 8 iunie, la interviurile DC NEWS și DC MEDICAL. 

Interviul va fi difuzat pe DC NEWS, DC NEWS TV şi DC MEDICAL, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale site-urilor menţionate, marţi, 8 iunie 2021, de la ora 14:00. 

Rămâneţi alături de noi! 

Adrian Gheorghe, preşedinte CNAS din ianuarie 

 

Numirea s-a făcut la propunerea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Adrian Gheorghe are 35 de ani și a lucrat din 2018 ca economist în domeniul finanțării sănătății la Departamentul de epidemiologie și boli infecțioase la Imperial College London.

A lucrat timp de doi ani la London School of Hygiene and Tropical Medicine, cercetător în evaluare economică în Departamentul de Sănătate Globală şi Dezvoltare. Între 2015 şi 2018, Gheorghe a lucrat ca “economist în sănătate” la Oxford Policy Management, o firmă de consultanţă în dezvoltare internaţională care îşi propune să ajute ţările cu venituri mici şi mijlocii să atingă creşterea economică şi să reducă sărăcia prin reforma politicilor publice.

Adrian Gheorghe are un doctorat la Universitatea din Birmingham și a mai făcut parte din echipa lui Vlad Voiculescu și în primul mandat al acestuia la conducerea Ministerului Sănătății în Guvernul Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel