Al 7-lea deces datorat ţigărilor electronice cu vapori

Un bărbat din California a devenit a șaptea victimă a boli cauzate de vaping în Statele Unite, în timp ce agenția principală de sănătate din țară activează operațiuni de urgență pentru a investiga focarul de afecţiuni pulmonare asociate cu ţigările electronice cu vapori

Potrivit CNN, California va lansa o campanie publicitară de 20 de milioane de dolari pentru a avertiza împotriva pericolelor la care se expun cei care utilizează ţigări electronice cu vapori, a anunțat luni guvernatorul Gavin Newsom.

Oficialii din domeniul sănătății au declarat că un bărbaat de 40 de ani a murit în weekend în urma unor complicații legate de utilizarea e-țigărilor. În urmă cu două săptămâni, bărbatul s-a prezentat la medic acuzând simptomele afecţiunii pulmonare care a mai ucis încă patru persoane. Din păcate, starea acestuia s-a deteriorat rapid iar medicii nu l-au mai putut salva.

În lumina izbucnirii unui focar de boli pulmonare, Centrele SUA pentru Controlul Bolilor și-au activat Centrul de operații de urgență, anunță agenția. Medicii cercetează 380 de cazuri de boli pulmonare asociate cu utilizarea e-țigărilor în 36 de state și Insulele Virgine americane, au spus ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel