ALERTĂ: Încă un tip de mască neconformă descoperit. În total, 161 de astfel de măști au fost descoperite

Dana Lascu |
Data publicării:

InfoCons revine cu o nouă alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă european. Conform acesteia a fost identificat un nou tip de mască neconformă comercializat pe piața comunitară. Riscurile pentru sănătate sunt uriașe. 

Noua alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă european (link direct alertă) arată că produsele identificate „promovează un potențial de protecție împotriva particulelor, dar capacitatea lor de filtrare nu a fost certificată de un organism european relevant. În consecință, este posibil ca produsul să nu îndeplinească cerințele de sănătate și siguranță și, prin urmare, să nu fie protejat în mod corespunzător dacă nu este combinat cu măsuri suplimentare./Produsul nu este conform cu Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție”. 

Este vorba de măști albe, în cutii de câte 20, produse în China. 

Marcă: Necunoscut

Denumire: KN95 Particulate Respirator

Tipul/numărul modelului:  Necunoscut

cod de bare:  EAN 6972382891269

Numărul lotului:  Necunoscut

Aceasta este a 30-a alertă transmisă de anul trecut, de la începutul pandemiei. În total au fost identificate 161 de tipuri de măști neconforme, arată InfoCons. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel