Alexandru Arșinel, anunț despre RETRAGERE: Nu sunt în regulă! Nu mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima își face damblaua

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel a anunțat când se retrage oficial din lumea teatrului și ce planuri are pe viitor.

Alexandru Arșinel se retrage din lumea teatrului, după ce timp de 62 de ani a bucurat publicul prin aparițiile sale de pe scenă. Totuși, înainte de asta, actorul mai are încă o dorință, pe care vrea să o îndeplinească.

"Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct" , a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Viva.

Cum vede Alexandru Arșinel retragerea de pe scenă

Artistul nu vrea să creeze un eveniment prea mare, atunci când se va retrage din teatru. Vrea să organizeze un spectacol mic, unde să-i fie alături cei mai apropiați prieteni.

"Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac", spune Alexandru Arșinel.

Ce spune Alexandru Arșinel despre starea sa de sănătate

Starea de sănătate a actorului a rămas, în continuare, una precară. Acesta recunoaște faptul că are dureri și că merge la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a recunoscut actorul.

Actorul a mai vorbit și în trecut despre problemele de sănătate pe care le are și despre greutatea de a se deplasa. Totuși, pe atunci, acesta nu era convins că se va retrage de pe scenă și spera la o însănătoșire.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă.

Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă.

Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de ani", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars, potrivit Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel