Alexandru Arșinel, probleme de sănătate: „Merg în fiecare săptămână la spital”

DCMedical Team |
Data publicării:
Alexandru Arșinel, Foto Facebook
Alexandru Arșinel, Foto Facebook

Au trecut trei luni de când Alexandru Arșinel a fost infectat cu Covid-19. Care este starea lui de sănătate acum?

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai iubiți actori din România, a avut în ultimii ani multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap.

În urmă cu trei luni a fost internat în spital împreună cu soția lui, în stare gravă amândoi, din cauza bolii Covid-19. Mirarea a fost cu atât mai mare cu cât actorul se vaccinase înainte. 

Chiar dacă s-a recuperat după această problemă de sănătate, actorul a mărturisit că trebuie să meargă săptămânal la spital. 

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a spus Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce procedură medicală trebuie să facă săptămânal Alexandru Arșinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel