Alexandru Arșinel, probleme grave de sănătate: Îmi e greu să MERG. Am angajat pe cineva să mă ajute!

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel FOTO Captură video Antena Stars
Alexandru Arșinel FOTO Captură video Antena Stars

Alexandru Arșinel, 82 de ani, se confruntă cu noi probleme de sănătate, pentru care are nevoie de ajutor specializat. 

 

Se pare că îndrăgitul actor, Alexandru Arșinel, nu trece prin cea mai bună perioadă. După ce fanii nu au mai auzit o vreme de el, acesta a apărut recent în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars, în care a dezvăluit faptul că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

Soția actorului, paralizată

Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă", a adăugat artistul, pentru sursa citată.

Citește mai departe pe SPECTACOLA.RO

Sechelele de pe urma COVID-19

La câteva zile după a fost transferat la Spitalul Monza din Capitală, unde a suferit, în decurs de două săptămâni, două intervenții chirurgicale la inimă: una pentru schimbarea unei valve, o operație pe cord deschis, și o a doua pentru montarea unui stent. În prima săptămână din decembrie a fost externat, dar nu se simțea bine. 

„Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima”, spunea marele actor, pentru Fanatik. (Citește mai mult AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel