Alina Laufer, soția unui politician cunoscut, însărcinată cu GEMENI după 8 ANI de încercări! VIDEO

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Alina, Ilan Laufer și fiica lor Karina. Foto: Facebook / pagina personală
Alina, Ilan Laufer și fiica lor Karina. Foto: Facebook / pagina personală

Alina Laufer, soția lui Ilan Laufer fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, este însărcinată cu GEMENI după 8 ani de încercări. 

Alina Laufer a reușit să rămână însărcinată pentru a doua oară, după 8 ani de încercări. Ea mai are o fetiță din prima căsătorie cu cunoscutul cântăreț Jorge. 

Alina și Ilan Laufer s-au căsătorit în 2013 și de atunci își doreau un copil împreună. În iunie, Alina anunțase că a rămas însărcinată după 8 ani de încercări. 

Astăzi, însă, soțul ei, fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ilan Laufer, a anunțat pe pagina sa de Facebook că el și Alina vor avea GEMENI!

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!” a scris Ilan Laufer! 

El a făcut public un video de la ecografie: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel