Ambulanță care se deplasa la o pacientă cu COVID, blocată în noroi în județul Vaslui

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanta blocata in noroi   Foto: SAJ Vaslui
Ambulanta blocata in noroi Foto: SAJ Vaslui

O ambulanță care se deplasa la o pacientă cu simptome de COVID-19 a rămas blocată în noroi, într-o localitate din județul Vaslui

O ambulanţă care se deplasa la o pacientă cu simptome COVID-19 a rămas blocată în noroi în localitatea Chiţoc, comuna Lipovăţ, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ, dr. Dan Ungureanu, reprezentanţii primăriei au intervenit cu un tractor pentru a deblocarea autospecialei. 
"O ambulanţă B2 care se deplasa la o pacientă cu simptome COVID-19 a rămas blocată în noroi în Chiţoc. A intervenit Primăria cu un tractor şi au scos ambulanţa. Pacienta a fost apoi consultată şi testată, testul ieşind pozitiv, dar a refuzat transportul la spital. Femeia a rămas acasă cu recomandări medicale", a precizat Dan Ungureanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel