Ana Morodan, pe masa de operație: La vârsta mea nu mai pot, coloana mea nu mai poate sta dreaptă

Sonia Baciu |
Data publicării:
Ana Morodan. FOTO Captura video @ YouTube Fain si Simplu
Ana Morodan. FOTO Captura video @ YouTube Fain si Simplu

”Contesa digitală”, cum este cunoscută Ana Morodan, își va face o mamoplastie de reducție.

Dacă pentru multe dintre femei faptul de a avea un bust mare reprezintă noțiunea supremă de feminitate și sex-appeal, pentru cele pe care ”mama-natură” le-a înzestrat, cu poate prea mult, acest lucru reprezintă o adevărată problemă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Acesta este de altfel și motivul pentru care femeile din a doua categorie ajung să recurgă la operații de micșorare a sânilor, printre ele aflându-se și dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, care s-a operat în 2009.

Ana Morodan a declarat, pentru revista Ciao, că în curând va aborda și ea această măsură, chiar dacă, de-a lungul vremii s-a bucurat de bustul generos.

”O să fac asta cred că destul de curând. Am o problemă că un pic m-am îngrășat în ultima vreme foarte mult! Nu știu de ce, cred că am mâncat iar pe bază de stres sau pur și simplu îmi place să mănânc.

Mai trebuie să slăbesc câteva kilograme și da, o să îmi fac micșorare de sâni pentru că la vârsta mea nu mai pot, coloana mea nu mai poate sta dreaptă, știi.

Sânii sunt foarte grei și o trag în jos și nu mai poate sta dreaptă și atunci e o problemă medicală.

Dar în același timp am fost jumătate de viață cu sânii mari, a fost superb! Nu am stat în viața mea la o coadă! Splendid! Dar vreau să văd și cum e cu sânii mici, adică cum e să porți o rochie fără bretele, fără să îți  prinzi aici scoci”, a mărturisit Ana Morodan pentru Ciao.

Care sunt problemele cu care se confruntă femeile cu bust generos

Cele mai întâlnite neplăceri care apar din cauza sânilor foarte mari sunt durerile de gât, de umeri și de spate. Din cauza greutății mari, apar modificări ale posturii corpului, care pot duce la deformări ireversibile ale coloanei vertebrale.

Hernia de disc este o altă problemă ce trebuie luată în considerare, mai ales pentru că de multe ori sânii foarte mari sunt asociați cu obezitatea.

Mai mult, hipertrofia mamară, așa cum se numește științific, limitează și viața socială, multe dintre paciente evitând unele activități fizice, având atât dificultăți legate de somn, cât și în alegerea hainelor potrivite.

Viața de după operație

Deoarece corpul capătă un aspect mai proporționat și armonios, iar disconfortul fizic și emoțional se îmbunătățește, operația de reducție mamară este una dintre cele mai satisfăcătoare proceduri de chirurgie estetică. 

Pacientele observă o creștere a încrederii în sine, precum și un sentiment reînnoit de libertate, acestea putându-se bucura de toate lucrurile pe care înainte le-au evitat, activitatea fizică sau purtarea unei ținute mai lejere.

Vezi și: 10 lucruri de știut despre anestezia generală. Ce se întâmplă cu pacientul, după trezire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel