Arad: Şase persoane au fost rănite de petarde şi au primit îngrijiri la spital

Artificiile si petardele te pot baga in spital
Artificiile si petardele te pot baga in spital

Şase persoane din Arad au fost rănite de petarde, în noaptea de Revelion, iar unui bărbat i-a fost amputat un deget, au declarat, vineri, reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.

Răniţii au vârste cuprinse între 15 ani şi 60 de ani, ei suferind traumatisme şi arsuri provocate de petardele pe care le-au detonat în noaptea de Revelion, notează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz, a declarat că un bărbat de 48 de ani a fost operat şi i s-a amputat un deget. O petardă i-a explodat în mână, iar degetul respectiv îi fusese fracturat de suflu. De asemenea, victima a suferit arsuri pe mână şi a rămas internată în spital.

Un băiat de 15 ani a suferit arsuri de gradele I şi II pe un braţ, dar şi o contuzie la ochiul stâng, iar o femeie de 60 de ani a suferit o plagă la mâna stângă, cu arsuri de gradul I.

Au mai suferit traumatisme şi arsuri un băiat de 18 ani, un bărbat de 38 de ani şi unul de 46 de ani.

Chiar în ultima zi a anului, poliţiştii şi jandarmii arădeni au confiscat peste 10.000 de petarde de la persoane care le comercializau ilegal pe stradă sau în pieţe, acestea fiind cercetate penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel