Astrologul Daniela Simulescu, AVERTISMENT DUR pentru 10 și 11 noiembrie: „Aveți grijă la cuvinte!” Zodiile cele mai afectate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro

Pentru aproape toate zodiile, zilele de 10 și 11 noiembrie  vin încărcate de evenimente astrologice destul de neplăcute, care vor pune greutate pe cuvintele noastre, în special când implică planeta comunicării, Mercur. Cu o conjuncție Marte - Mercur, ambele în Scorpion, apoi careu Mercur - Saturn și careu Marte - Saturn, ne putem aștepta la momente tensionate, frustrări care ies la suprafață și vorbe grele. Astrologul Daniela Simulescu transmite un avertisment pentru a ne ajuta să gestionăm aceste zile dificile. 

Astrologul Daniela Simulescu, într-o emisiune a Astrosens.ro, a explicat care vor fi zodiile cele mai afectate în perioada 10 - 11 noiembrie

„Rugăminte foarte mare pentru cei care au marcaj fix, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, zilele acestea de 10-11 noiembrie pentru voi vor fi destul de grele. Nu neapărat din prisma evenimentelor, dar prin prisma stărilor interioare, tensiunilor, presiunilor, limitărilor. Și e momentul ăla în care ziceți că aveți ghinion, dar aici nu e ghinion. Aici este ceva ce nu funcționează în noi, ceva ce ne pune în anumite situații și s-ar putea ca în zilele astea să prindem curaj pentru anumite acțiuni și să ne fie frânate și să zicem 'da, am vrut să fac, am vrut să cred, dar nu mă lasă oamenii'. Nu te gândi că ești ghinionist. Poate altă dată îți iese treaba.

Grijă mare în perioada 10-11 noiembrie la problemele de sănătate, la problemele de sănătate cronice pe care le-ați ignorat pentru că lui Marte în Scorpion îi place să bage cuțitul în rană și făcând careu cu Saturn, se supără și poate provoca tot felul de situații.

Aveți grijă la sănătate, aveți grijă la dureri, nu le neglijați. Aveți grijă și la partea emoțională. Cu Marte careu Saturn, suferința devine ca un tratament. Ne place să ne tratăm tot cu suferință, că dacă până acum ne-am tratat cu suferință, de ce nu am face-o în continuare. Ne lăsăm mizeria sub preș, cu alte cuvinte.

În orice caz, am vrut să fac această emisiune ca un avertisment: feriți-vă de cruzime, feriți-vă de situații necruțătoare, feriți-vă de conflicte. Cu Marte careu Saturn nu escaladează, dar se menține o zonă tare neplăcută, care te consumă și nimeni nu funcționează la cote bune, echilibrate, dacă stă foarte mult în haos, dacă stă foarte mult în tensiune, în presiune.

Gândiți-vă la un lucru: trecem prin această perioadă de pandemie. Se vor spune cuvinte urâte, că e vorba și de Mercur, se vor spune anumite greșeli, ne vom da seama, iarăși, de limitele statului, de anumite instituții. Vedeți că Mercur și Marte în Scorpion vorbesc despre moarte, vorbesc despre înmormântări, despre multe situații - limită în viața noastră. Pot fi și momente mai grele. Recomandarea mea este să evitați în următoarea perioadă să vă uitați prea mult la știri, să citiți articole, pentru că vă pot declanșa tot felul de stări pe lângă cele  pe care le aveți. 

Puțină grijă la ce ziceți, cum ziceți, în ce situații vă băgați, aveți grijă de sănătatea voastră și găsiți-vă o oază de liniște și relaxare. Pentru că, altfel, cei care aveți marcaj fix în astrogramă veți avea niște zile mai grele. Nu putem să evităm zilele grele, dar ce putem face conștient este să ne găsim monete de liniște și un refugiu, în care să plângem, să ne supărăm, să scriem tot ce nu ne-a plăcut sau un duș fierbinte, o baie. Găsiți tot felul de resurse exterioare în care să consumați totuși mânia și frustrarea și gândul că sunteți ghinioniști si supărările care se strâng în aceste zile”, a spus ea, într-o emisiune.
Ce aduc aceste evenimente astrologice pentru celelalte zodii, aflați pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel