Bărbat găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iași

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sală din Spitalul de Neurochirurgie Prof Dr. Nicolae Oblu din Iași  FOTO: neuroiasi.ro
Sală din Spitalul de Neurochirurgie Prof Dr. Nicolae Oblu din Iași FOTO: neuroiasi.ro

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort, joi dimineața, 19 septembrie, în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Poliția a deschis un dosar penal.

Bărbat, mort, spital. Poliţiştii au demarat o anchetă după ce un bărbat de 58 de ani a fost găsit decedat în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, în cursul dimineţii de joi, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul era internat, de miercuri, la Spitalul de Neurochirurgie şi era cunoscut cu afecţiuni psihice.

”În această dimineaţă (joi - n.r.), în jurul orei 5,00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui spital din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat şi au identificat cadavrul bărbatului de 58 de ani. Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii uciderii din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea, citată de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel