Bianca Brad, mesaj cutremurător după ce a aflat că Rona Hartner a murit: Dumnezeu să o odihnească și să aibă grijă de fetița ei de acolo de sus

Monika Baciu |
Data publicării:
bianca brad rona hartner - FOTO: Bianca Brad – FOTO: Captură YouTube@ Clinica de Radioterapie MedEuropa@Captură YouTube@Kanal D Romania
bianca brad rona hartner - FOTO: Bianca Brad – FOTO: Captură YouTube@ Clinica de Radioterapie MedEuropa@Captură YouTube@Kanal D Romania

Bianca Brad a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre moartea actriței Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier, a murit la vârsta de 50 de ani după o lungă suferință. Cea care a anunțat vestea tragică a fost sora Ronei Hartner, Rinda, carea postat o fotografie cu o lumânare pe rețelele sociale. Anunțul a venit după ce, miercuri, Rinda scrisese pe Facebook că sora ei „își trăiește ultimele clipe”.

Bianca Brad, o supraviețuitoare a cancerului, a empatizat puternic cu suferința Ronei și a familiei. Aceasta a scris, ieri, pe Facebook un mesaj prin care îi transmitea toate gândurile bune Ronei.

”Nu cred! Nu știam!”

Contactată de Spectacola, actrița a rămas fără cuvinte la aflare veștii că Rona Hartner a încetat din viață.

”Nu cred! Nu știam! Nu am mai intrat să văd că sunt sunt pe drum, în mașină. Of, Doamne, ce rău îmi pare. Am văzut că nu e bine deloc, dar... Îmi pare foarte rău!

Noi nu am fost apropiate, nu am fost prietene, dar nu are legătură. Îmi pare foarte rău pentru ea, era de admirat câtă energie, cât de plină de viață a fost tot timpul și cum s-a luptat, adică cum a înfruntat boala cu foarte multă credință și speranță, cel puțin prin ce se vedea în afară”, a spus Bianca Brad, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește continuarea pe SPECTACOLA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel