Bianca Drăgușanu: Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale. Sau se dau cu ardei iute să aibă buzele mai umflate

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Dragusanu - Foto: Instagram Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu - Foto: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a lansat un atac dur la adresa femeilor fără operații estetice, care preferă să fie naturale.

Bianca Drăgușanu a lansat o nouă declarație dură. După ce a criticat persoanele mici de înălțime și pe cele cu kilograme în plus, Bianca Drăgușanu le-a criticat acum pe femeile care se dau cu cremă de gălbenele și spun că sunt naturale.

Recent, Bianca Drăgușanu a făcut o declarație controversată despre înălțimea femeilor, spunând că i se pare că "dacă nu ești înaltă, nu ești om" și că "femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte". 

Acum însă, fiind pasionată și dependentă de operațiile estetice, lucru pe care l-a recunocut, Bianca Drăgușanu a vorbit despre femeile care apelează la crema de gălbenele sau cea de ardei iute.

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată faptul că iubește să-și facă operații estetice, pentru că  nu vrea să vadă vreun rid pe față sau celulită pe corp.

"Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care e la fel.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus un aparat genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis Eu nu-ți mai bag la buze nimic.

Și am zis: Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani. Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau.

M-am gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși", a declarat Bianca Drăgușanu.

"Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale"

 

Bianca Drăgușanu vrea acum să-și introducă în piele colagen cu ajutorul unui aparat cu 1000 de ace.

"Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu.

Sunt dependentă de asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale. Sau se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic", a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel