Bolile de sânge, provocări în pandemia de COVID-19. Prof dr Daniel Coriu la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
  LIVE
Prof Dr Daniel Coriu. Foto: DC News
Prof Dr Daniel Coriu. Foto: DC News

Prof dr Daniel Coriu revine astăzi, la DC Medical și DC News, de la ora 11.00, la emisiunea Academia de Sănătate. Subiectul abordat: bolile de sânge și problemele pe care le dau acestea în pandemia de COVID-19.

Prof Dr Daniel Coriu este doctor în științe medicale, medic primar Hematologie și unul dintre cele mai renumite nume în domeniul Hematologiei din România, dar și de peste hotare. El revine astăzi, la Academia de Sănătate, la DC Medical și DC News, de la ora 11.00.

Alături de realizatorul emisiunii, academicianul prof dr Irinel Popescu, hematologul va aborda problematica bolilor de sânge în panemia de COVID-19.

Emisiunea va fi transmisă astăzi simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel