Botoşani: Angajaţii ISU şi voluntarii pentru situaţii de urgenţă vor lua parte la o campanie de donare de sânge

Sânge
Sânge

Zeci de pompieri militari din Botoşani vor lua parte, începând de luni, la o campanie de donare de sânge, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, campania se derulează timp de cinci zile, în ea urmând a fi implicaţi, alături de ofiţerii şi subofiţerii ISU, pompieri voluntari, dar şi voluntari din cadrul programului naţional "Salvatori din pasiune", notează Agerpres. 

"Astăzi, în prima zi a campaniei, alături de pompieri militari, au dăruit o şansă la viaţă şi şefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Mitoc, Vorona, Copălău, Româneşti, Unteni şi Coţuşca. Gestul pompierilor botoşăneni de astăzi nu este singular. Salvatorii răspund constant apelurilor lansate de Centrul de Transfuzii Botoşani, demonstrând că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii", a afirmat Lupu.

Pompierii din Botoşani intenţionează ca bonurile valorice care le vor fi puse la dispoziţie de Centrul de Transfuzii Sanguine să fie donate familiilor nevoiaşe din judeţ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel