Cântăreață-manechin, pusă să monitorizeze spitalele regionale. Ministerul Sănătății neagă

Florina Pop |
Data publicării:
Codruța Filip  FOTO: Facebook Codruța Filip
Codruța Filip FOTO: Facebook Codruța Filip

Spitalele regionale vor fi monitorizate de o tânără de 24 de ani, cântăreață și manechin. Ministerul Sănătății neagă vehement că Codruța Filip ar fi angajată a instituției.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, spune că Ministerul Sănătății ar fi angajat o cântăreață și fotomodel ca să gestioneze spitalelor regionale. Codruța Filip (24 de ani) ar ocupa funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale în cadrul Ministerului Sănătății.

”Update! M-a sunat ministrul Sănătății, evident stresat, mi-a spus omul că nu știe cum a ajuns doamna în minister, a recunoscut că are legitimație de serviciu dar că el nu a semnat ordinul de ministru. Acum eu ce să zic, nu știe domnul Nelu Tătaru ce e prin minister că e treabă multă la Covid. Aș râde, dar îmi sunt uscate buzele. Fotografii interzise cardiacilor! A început reforma la Ministerul Sănătății! Domnul Nelu Tătaru, aprigul luptător cu noul coronavirus, pare răpus de frumusețea unor domnișoare de la PNL care nu aveau un serviciu bun dat de la partid. Superba blondă din foto 1 și 2 pe nume Codruța Filip, cântăreață de profesie, a fost adusă în Ministerul Sănătății ca expertă în spitale regionale, pe linia PNL, de o doamnă pe nume Cristina Gafton!!! Doamna Gafton este mare directoare la Direcția de Spitale Regionale din Ministerul Sănătății. Care spitale regionale? Cum care, cele construite de guvernările PSD și PNL din ultimii 30 de ani... Doar cântărețe nu a mai adus PNL în Sănătate, pe rând au adus ciumații galbeni: ospătari, șefi de pompe funebre, analfabeți cu școala vieții în CV și acum o cântăreață, probabil numai bună să cânte prohodul la căpătâiul unor unități sanitare ca Spitalul Județean Cluj unde colcăie șobolanii și manager este numit un politruc ținut în funcție de gașca PNL Cluj-Napoca. În foto 3, iubitul Codruței, invidioșilor o felicită public pentru postul călduț de la Ministerul Sănătății pe care l-a ocupat, cum altfel, fără concurs...Nenorociți este puțin spus! Voi ce spuneți? Meritocrați peneliștii, este? Nu fiți răutăcioși, pe doamna o recomandă sigur vocea, talentul vine cu timpul...”, scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Reprezentanții Ministerul Sănătății susțin că tânăra nu este angajată a instituției și că se va face o anchetă:

”Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol, nici funcționar, nici personal contractual. Ministerul Sănătății se va face o anchetă în acest caz”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel