Carantină în 14 zile în localitățile ilfovene Chitila, Ciorogârla, Corbeanca, Măgurele, Clinceni și Copăceni

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Carantina zonală se prelungește de luni, cu 14 zile, pentru localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele, iar de marți, tot cu 14 zile, în Clinceni și Copăceni

Măsura de carantină zonală se prelungește cu 14 zile pentru localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele, începând de luni seară, conform unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Ordinele emise de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de luni de la ora 22.00 până pe 19 aprilie la aceeași oră. 

De asemenea, măsura de carantină zonală se prelungește cu 14 zile pentru localitățile Clinceni și Copăceni, începând de marți, mai arată Prefectura Ilfov.

Ordinele emise de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de marți de la ora 5.00 pentru Clinceni și de la ora 22.00 pentru Copăceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel