Carantină în 14 zile în localitățile ilfovene Chitila, Ciorogârla, Corbeanca, Măgurele, Clinceni și Copăceni

Dana Lascu / 05 apr 2021 / 23:14
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Carantina zonală se prelungește de luni, cu 14 zile, pentru localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele, iar de marți, tot cu 14 zile, în Clinceni și Copăceni

Măsura de carantină zonală se prelungește cu 14 zile pentru localitățile Chitila, Ciorogârla, Corbeanca și Măgurele, începând de luni seară, conform unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Ordinele emise de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de luni de la ora 22.00 până pe 19 aprilie la aceeași oră. 

De asemenea, măsura de carantină zonală se prelungește cu 14 zile pentru localitățile Clinceni și Copăceni, începând de marți, mai arată Prefectura Ilfov.

Ordinele emise de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, prevăd prelungirea carantinei de marți de la ora 5.00 pentru Clinceni și de la ora 22.00 pentru Copăceni.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy