Carmen Harra, previziune sumbră. Ce urmează după COVID: Va ține până în 2033. Omenirea trece printr-un purgatoriu

Carmen Harra - Foto: Facebook Carmen Harra
Carmen Harra - Foto: Facebook Carmen Harra

Carmen Harra a făcut previziuni noi în ceea ce privește pandemia de COVID și bolile care vor mai lovi omenirea.

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, spune că nici pandemia COVID-19 și nici războiul nu s-au încheiat încă, iar liniștea la care tot sperăm pare că se lasă așteptată.

Potrivit ei, chiar dacă vom scăpa de coronavirus, iar acest val șase nu va fi grav, ”revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”.

Mai mult, Carmen Harra spune că până în anul 2033 omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala.

"Inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice"

 

"Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. 

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice", a declarat Carmen Harra.

"Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu"

 

"Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. 

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a completat Carmen Harra, care a mai spus și că resursele planetei care sunt în scădere, lucru care va duce chiar de foamete.

"Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Copiii mei au fost în vacanță. N-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare", a mai spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Cea mai mare FRICĂ a românilor. Cancerul și alte boli, BĂTUTE de criză, război sau foamete. Cifre SURPRIZĂ

 

I-am întrebat pe cititorii noștri care este cea mai mare frică a lor, iar răspunsurile au fost complet surprinzătoare.

Cititorii DC Medical au avut de ales între nouă variante de răspuns:

- un nou virus / o nouă pandemie

- un nou val COVID-19

- foamete

- criză financiară / scumpiri

- război

- cancer

- depresie

- Alzheimer

- Parkinson.

Surprinzător este că dintr-un total de 2.647 de răspunsuri, aproape jumătate dintre ei nu se tem de vreo boală anume, ci de alte probleme precum războiul, scumpirile, criză financiară.

Pe locul întâi în rândul fricilor românilor se află războiul, cu un total de 783 de respondenți. 

Pe locul doi se află criza financiară, cu 472 respondenți. 

Pe locul trei de află frica unui nou val COVID-19, cu un total de 299, nu departe de frica de un nou virus sau o nouă pandemie, cu un total de 272 de răspunsuri. 

Pe locul cinci, la limită, este frica de foamete, cu un total de 269 de respondenți. 

Pe ultimele locuri, în ordine descendentă, de la cea mai mare frică se află frica de cancer, apoi de Alzheimer, urmate de frica de depresie și boala Parkinson.

Depresia se află deci pe penultimul loc în rândul fricilor, deși odată cu pandemia de COVID-19 cazurile de persoane depresive, anxioase a crescut îngrijorător, iar medicii și specialiștii în sănătate atrag atenția că depresia și bolile psihice trebuie să primească o atenție tot mai mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel