Cât de periculos este oxigenul folosit în secțiile Covid. Ing. Anton Heresu, expert în instalații: Omul arde ca o torță, ca un om îmbibat cu benzină

DCMedical Team |
Data publicării:
Butelii de oxigen    Foto: Agerpres
Butelii de oxigen Foto: Agerpres

Ing. Anton Heresu, expert în instalații, a explicat cât de periculos este oxigenul folosit în secțiile Covid și de ce în astfel de locuri incendiile sunt devastatoare.

Oxigenul folosit în spitale pentru a ajuta bolnavii cu probleme respiratorii poate fi, pe cât de folositor, pe atât de periculos. Iată ce explică ing. Anton Heresu, expert în instalații, despre acest subiect:

"Toate spitalele din România au stocatoare de oxigen. Să vă spun cum e fenomenul cu acest oxigen. Deci, în timp ce oamenii primesc oxigen la mască, ei mai ridică masca, se duc până la veceu sau mănâncă și lasă masca și oxigenul intră în cameră în timpul ăsta și se împrăștie. Se îmbibă cu oxigen totul, haine, saltele, mobilier, tot. Oxigenul se îmbibă în toate acele obiecte. Oxigenul...”

Continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel