Cât de periculos este oxigenul folosit în secțiile Covid. Ing. Anton Heresu, expert în instalații: Omul arde ca o torță, ca un om îmbibat cu benzină

DCMedical Team / 30 ian 2021 / 09:53
Butelii de oxigen    Foto: Agerpres
Butelii de oxigen Foto: Agerpres

Ing. Anton Heresu, expert în instalații, a explicat cât de periculos este oxigenul folosit în secțiile Covid și de ce în astfel de locuri incendiile sunt devastatoare.

Oxigenul folosit în spitale pentru a ajuta bolnavii cu probleme respiratorii poate fi, pe cât de folositor, pe atât de periculos. Iată ce explică ing. Anton Heresu, expert în instalații, despre acest subiect:

"Toate spitalele din România au stocatoare de oxigen. Să vă spun cum e fenomenul cu acest oxigen. Deci, în timp ce oamenii primesc oxigen la mască, ei mai ridică masca, se duc până la veceu sau mănâncă și lasă masca și oxigenul intră în cameră în timpul ăsta și se împrăștie. Se îmbibă cu oxigen totul, haine, saltele, mobilier, tot. Oxigenul se îmbibă în toate acele obiecte. Oxigenul...”

Continuarea pe DC NEWS

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy