"Ce conține vaccinul?" Ministerul Sănătății, răspuns VIRAL: "Mai mult decât rețeta pentru..." / FOTO

Dacă te-ai întrebat vreodată ce conține vaccinul COVID-19, Ministerul Sănătății a oferit răspunsul. 

"Ce conține vaccinul?

Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară.

Libertatea de a sta acasă când vrei TU...

"Vaccinul conține mai mult decât rețeta pentru anticorpii atât de necesari în lupta cu COVID-19. Vaccinul ne dă libertate.

Acest text circulă pe internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș", se arată într-o postare a Ministerului Sănătății, pe pagina de Facebook. 

Mesajul postat de Ministerul Sănătății a devenit viral, primind peste 9000 de aprecieri, mii de comentarii și distribuiri. 

 

"Ce conține vaccinul? ????‍♀️ Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. ...

Publicată de Ministerul Sănătăţii - România pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel