Ce noroc ai la BANI, în funcție de data de naștere

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, bani
Horoscop, bani

Data în care ne-am născut are un impact semnificativ asupra situației noastre financiare. 

Numerologul Valeriu Pănoiu dezvăluie cum aflăm dacă suntem norocoși în funcție de data de naștere. 

"Când vorbim de zi de naștere este vorba despre vibrația exclusivă a zilei, deci nu facem calcule complicate. Dacă, spre exemplu, ești născut pe data de 22, adunăm cele două cifre și ne dă 4. 

Cei născuți într-o zi de 1 - 10, 19 sau 28 - este suficient să spunem că iubesc banii și, în general, banii îi plac pe ei. Pun foarte mulți bani deoparte pentru plăcerile personale. Deci, data de naștere 1 este destul de benefică și de norocoasă. 

Cei născuți într-o zi de 2 - 11, 20 sau 29 - banii nu sunt deloc importanți pentru cei născuți în zi de 2, aici avem acel sentiment de non-atașament față de bani, de aceea ei nu muncesc niciodată pentru bani. Banii nu sunt un scop în sine, ei chiar atrag banii și au o ușurință în a atrage banii. 

Cei născuți într-o zi de 3 - 12, 21 sau 30 - aici este vorba de noroc la bani. Deși fac foarte mulți bani, nu prea știu ce să facă cu ei. Ei au nevoie de foarte multă maturitate înainte de a ști să gestioneze un buget. Cei născuți pe data de 3 sunt dornici de cunoaștere, cheltuie foarte mult pe cărți, cursuri.

Cei născuți într-o zi de 4 - 13, 22 sau 31 - foarte rar câștigă bani altfel decât prin muncă. Pentru ei este foarte importantă stabilitatea financiară dobândită prin muncă. Independența financiară este obligatorie pentru cei născuți în data de 4. 

Cei născuți într-o zi de 5 - 14 sau 23 - aici este vorba de independență financiară. Foarte greu pun bani la comun cei născuți într-o zi de 5. Ei întodeauna au ceva bani puși la ciorap. 

Cei născuți într-o zi de 6 - 15 sau 24 - iubesc banii și banii sunt un scop în sine, dar familia este prioritară. Ei investesc foarte mult în familie, casă, pentru viața domestică. Sunt cei care prețuiesc, în primul rând, confortul. 

Cei născuți într-o zi de 7 - 16 sau 25 - aici este vorba de protecție financiară. Ei și când nu au bani, de fapt au. Ei fac întotdeauna rost de bani. Banii apar în moduri miraculoase.

Cei născuți într-o zi de 8 - 17 sau 26 - norocul este de partea lor, dar este și reversibil, pentru că aici avem banii asociați cu succesul și cu puterea. Pierderile financiare sunt la fel de răsunătoare.

Cei născuți într-o zi de 9 - 18 sau 27 - au de depășit niște limitări mentale ca să poată să facă bani. Ei au foarte multe convingeri legate de bani, pentru că ei singuri sunt dușmani cu banii. De obicei sunt cheltuitori, nu stau banii la ei și chiar cred că banii se câștigă doar într-un anume fel și atunci își interzic singuri accesul la unele resurse financiare. Ei își câștigă mai greu independența financiară.", a precizat numerologul Valeriu Pănoiu, în cadrul unei emisiuni TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel