Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint. Ghinion sau nu?

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Ce se întâmplă dacă porți aur lângă argint. 

Dacă îți iubești bijuteriile, atunci vei aprecia că există câteva reguli nespuse pe care trebuie să le respecți. Nimeni nu știe exact de unde au venit aceste reguli, dar mulți observă că toți pasionații de bijuterii lucrează din greu pentru a se conforma acestora.

Una dintre aceste reguli este despre purtarea de aur și argint împreună. De mult timp, iubitorii de bijuterii au fost nevoiți să aleagă între aceste două metale frumoase. Ei bine, vremurile s-au schimbat și dacă iubești moda, înțelegi că cele mai bune tendințe presupun depășirea granițelor.

Nu se poate nega că bijuteriile din aur și argint au avantaje incredibile. Aurul este un metal frumos și emană clasă și eleganță. A existat încă de la începutul civilizației și, astăzi, bijuteriile din aur rămân elegante și atemporale. Pe de altă parte, bijuteriile din argint sunt reci, durabile, accesibile și versatile.

Condimentează aspectul tău cu bijuterii din aur și argint

Purtarea doar a bijuteriilor din aur pare ideea perfectă pentru a arăta uimitor, însă monotonia dată de accesorii diminuează aspectul general. Nu se poate nega că aurul este frumos, dar dacă nu există și alte accesorii, există riscul să nu creezi un aspect remarcabil. Când combini cu bijuterii de argint, îți vei condimenta instantaneu aspectul.

Deci, dacă întrebarea „Pot purta aur și argint împreună?” te-a bântuit, iată motivele pentru care răspunsul este DA.

Insistă pe bijuterii de calitate

O regulă generală atunci când combini bijuteriile din aur și argint este să cumperi întotdeauna accesorii calitative. Dacă vrei ca două bijuterii diferite să se completeze, asigură-te că și calitatea se potrivește. Pentru iubitorii de aur, calitatea este întotdeauna pe primul loc și este ușor de identificat piesele care ies în evidență. Mulți oameni consideră bijuteriile din argint o alternativă mai ieftină, așa că trec cu vederea calitatea, care poate afecta aspectul general. 

Nu exagera

Există întotdeauna tentația de a purta mai mult atunci când combini bijuteriile, dar ar trebui să eviți acest lucru atunci când porți aur și argint împreună. În loc să îți aglomerezi corpul cu mai multe piese de aur și argint, concentrează-te pe câteva zone-cheie. De exemplu, gâtul, încheieturile și urechile servesc drept zone perfecte pentru a fi împodobite cu aur și argint. 

Adaugă culoare

Acum, că ai atins deja un anumit echilibru combinând aurul și argintul, poți adăuga altă culoare. Reține că cea mai bună culoare ar trebui să completeze atât aurul, cât și argintul. De exemplu, inelele de diamant negru. Ideea este să îți faci piesele de argint și aur să pară naturale împreună, iar culoarea adăugată nu ar trebui să le copleșească pe cele două.

Mergi pentru teme similare / dimensiuni / design

Bijuteriile pe care le alegi ar trebui să aibă o temă și o dimensiune similare. Poți purta lanțuri de aur și argint împreună, dar dacă tipurile de lanțuri se ciocnesc, nu vor arăta bine. Alege tipuri similare de lanțuri de argint și aur și acoperă-le inteligent pentru a crea un aspect asincron. Acesta este cel mai bun mod de a crea un echilibru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel