Centru model de permanenţă medicală. Daniel Boambeş: Se asigură tot

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cabinete medicale
Cabinete medicale

Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a vorbit, în cadrul unui interviu, printre altele, şi despre Centrul de permanenţă medicală care s-a deschis în localitate.

Daniel Boambeş, edilul comunei Constantin Daicoviciu, a explicat, în cadrul unui interviu, care sunt cele mai importante proiecte realizate în comună, unul dintre ele fiind deschiderea unui Centru de permanenţă medicală care asigură îngrijire în regim de urgenţă pentru pacienţii din trei comune, precum şi pentru cei care tranzitează localitatea.

"De când am venit la primărie am încercat să colaborăm cu comunele învecinate, împreună cu care am înfiinţat o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară. Am deschis un centru de permanenţă medicală care deserveşte cetăţenii tuturor satelor aparţinătoare acestor trei comunei, iar în perioada următoare vom deschide Serviciul Local de Evidenţă a Persoanelor care, de asemenea, sperăm că va deservi cetăţenii din cele trei comune.

Centrul de permanenţă medicală are un medic de familie care asigură permanenţa medicală zilnic, de la ora 15.00 până a doua zi la ora 8.00, iar în weekend asigură permanenţă 24 de ore din 24. Se asigură acolo toate îngrijirile medicale de urgenţă. […] În caz de urgenţă majoră sunt transportaţi la spitalul din Caransebeş", ne-a declarat primarul Daniel Boambeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel