Centru model de permanenţă medicală. Daniel Boambeş: Se asigură tot

DCMedical Team / 12 oct 2018 / 13:55
Cabinete medicale
Cabinete medicale

Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a vorbit, în cadrul unui interviu, printre altele, şi despre Centrul de permanenţă medicală care s-a deschis în localitate.

Daniel Boambeş, edilul comunei Constantin Daicoviciu, a explicat, în cadrul unui interviu, care sunt cele mai importante proiecte realizate în comună, unul dintre ele fiind deschiderea unui Centru de permanenţă medicală care asigură îngrijire în regim de urgenţă pentru pacienţii din trei comune, precum şi pentru cei care tranzitează localitatea.

"De când am venit la primărie am încercat să colaborăm cu comunele învecinate, împreună cu care am înfiinţat o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară. Am deschis un centru de permanenţă medicală care deserveşte cetăţenii tuturor satelor aparţinătoare acestor trei comunei, iar în perioada următoare vom deschide Serviciul Local de Evidenţă a Persoanelor care, de asemenea, sperăm că va deservi cetăţenii din cele trei comune.

Centrul de permanenţă medicală are un medic de familie care asigură permanenţa medicală zilnic, de la ora 15.00 până a doua zi la ora 8.00, iar în weekend asigură permanenţă 24 de ore din 24. Se asigură acolo toate îngrijirile medicale de urgenţă. […] În caz de urgenţă majoră sunt transportaţi la spitalul din Caransebeş", ne-a declarat primarul Daniel Boambeş.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy