Centrul Oncologic Sanador aniversează 2 ani de existență

Comunicate |
Data publicării:
Sanador
Sanador

Centrul Oncologic Sanador aniversează 2 ani de existență, ani în care s-a impus pe piața serviciilor medicale oncologice ca principala alternativă în  domeniu din sistemul de sănătate privat din România. 

„Centrul Oncologic Sanador a fost creat pentru a le oferi pacienților din România acces la cele  mai avansate tehnologii de diagnostic și tratament al cancerului. În prezent, continuăm să  dezvoltăm oferta de servicii disponibile, pentru a le asigura pacienților noștri cele mai mari șanse  de supraviețuire, cu o calitate a vieții cât mai bună, în lupta cu o boală atât de redutabilă”, a  declarat Dr. Doris Andronescu, director general Sanador. 

Centrul Oncologic Sanador, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea  cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității  serviciilor medicale, integrează o gamă complexă de servicii moderne de diagnostic, tratament și  urmărire post-terapeutică, oferite fie ambulatoriu, fie prin spitalizare de zi și continuă: oncologie  medicală, radioterapie, medicină nucleară. Totodată, Centrul Oncologic Sanador este parte  integrantă din Spitalul Clinic Sanador, astfel că oferă pacienților și accesul la infrastructura  acestuia: bloc operator la standarde internaționale (fiecare sală de operație este dotată cu plafon  cu flux laminar, având grad de asepsie 3–4, asigurând protecție avansată împotriva infecțiilor  intraspitalicești), anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, compartiment  de primiri urgențe (24/24H) cu 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe. 

În cei doi ani de activitate, numărul pacienților care au beneficiat de serviciile medicale oferite  de Centrul Oncologic Sanador a depășit 150.000. Peste 350 de persoane – personal medical,  tehnic și administrativ – asigură buna funcționare a Centrului Oncologic Sanador. 

Fiecare caz medical este analizat individual, de către o comisie oncologică multidisciplinară (Tumor Board), alcătuită din medici cu experiență, din diferite specialități (radioterapie,  chirurgie oncologică, oncologie medicală, imagistică, anatomie patologică, nutriție etc., după  caz), cu scopul de a oferi pacienților soluții medicale personalizate, care să le asigure cel mai bun  rezultat terapeutic posibil. 

Odată cu aniversarea a doi ani de existență, gama serviciilor de medicină nucleară disponibile la  Centrul Oncologic Sanador se extinde pentru a include și PET-CT, pe lângă SPECT-CT și  radioiodoterapie (singurul centru din sectorul medical privat care deține secție dedicată pentru  terapia izotopică). 

Centrul Oncologic Sanador înglobează în construcția sa casa desemnată monument istoric din  str. Sevastopol nr. 5. Imobilul, restaurat de Sanador, datează din anul 1895, avându-l ca arhitect  pe Richard Kraft. Clădirea reflectă influența arhitecturii eclectice de proveniență austriacă: pinioane baroce, bosaje și coloane renascentiste, ferestre în arc de cerc aplatizat, balustrade metalice din fier forjat. În ansamblu, aceasta poartă amprenta stilistică a palatelor urbane vieneze  aplicată unor volume la o scară mai mică. 

Înființat în anul 2001, Sanador a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând cel mai  mare spital clinic privat din țară, policlinici, laboratoare de analize medicale și puncte de  recoltare, radiologie imagistică medicală de top. Spitalul Clinic Sanador este singurul spital  privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, fiind dotat și cu compartiment de  primiri urgențe adulți și copii, 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2023 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1