Colegiul Medicilor București: portal informatic integrat, lansat pentru membri

Adisa Codruț / 13 ian 2020 / 15:08
Portal informatic integrat
Portal informatic integrat

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti lansează un portal informatic integrat pentru facilitarea accesului online la informaţii şi documente pentru membrii săi.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti a anunţat luni lansarea unui portal informatic integrat în vederea facilitării accesului online la informaţii şi documente pentru membrii săi.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada următoare, fiecare medic, membru al Colegiului, va primi un username şi o parolă, pentru a-şi activa contul în portalul instituţiei. Astfel, după activarea contului, fiecare medic va putea să-şi vizualizeze istoricul profesional, alături de alte informaţii utile.

De asemenea, platforma informatică permite transmiterea de cereri către CMMB, precum şi ataşarea documentelor necesare.

"Iată că membrii CMMB vor putea rezolva o mare parte dintre cereri din faţa calculatorului sau de pe telefon. Implementarea acestui proiect a fost o măsură firească, necesară, pentru alinierea activităţii la necesităţile prezentului, astfel încât să optimizăm şi să uşurăm accesul membrilor Colegiului la o serie de informaţii şi documente, într-un timp foarte scurt", a declarat preşedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, Cătălina Poiană, citată de agerpres.ro.

Printre cererile care pot fi transmise după activarea contului se află: cererea pentru obţinerea certificatului de bună practică, cererea pentru viza anuală, dar şi schimbarea certificatului de membru.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy