Copil de 10 ani, la spital cu arsuri după ce tatăl lui a încercat s aprindă focul cu benzină

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Pacient
Pacient

Un copil de 10 an ia ajuns la spital cu arsuri, după ce tatăl său a încercat să aprindă focul din sobă cu benzină.

Copilul a suferit arsuri pe aproximativ 15% din suprafața corpului, mai precis pe față, gât și brațe, spun medicii.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în localitatea Lunca Bradului din județul Mureș. Bărbatul de 49 de ani a vrut sp aprindă focul în apartament și a turnat benzină pe lemnele din sobă, după care le-a dat foc. Numai că flăcările au ajuns și la la bidonul cu benzină pe care bărbatul în ținea în mână. Astfel, acesta a aruncat bidonul, iar flăcările au ajuns la copil, car ea suferit arsuri. ”Arsuri din flacără, benzină explodată. Tatăl cu arsuri de gradul doi- trei pe brațe, copilul un pic mai grav cu arsuri pe față, gât și brațe pe 16 % din corp”, a spus dr. Bogdan Solomon, la ProTV.
A luat foc și încăperea, iar familia a anunțat pompierii. Ajunși la fata locului, militarii au stins rapid flăcările, așa că au ars doar o canapea și niște haine.
Tatăl și fiul lui au fost transportați la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș, iar medicii au luat decizia ca băiatul să fie transferat la București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel