Coronavirus, cât de eficientă este diagnosticarea prin radiografie CT: controversele cercetătorilor

Angela Sabău |
Data publicării:
Tomograf
Tomograf

Radiografiile pulmonare cu Computer Tomograf pot depista prezența noului coronavirus în organism. Cercetătorii se contrazic însă dacă metoda este eficientă ca și testarea PCR. 

De câteva săptămâni, mai mulţi cercetători din întreaga lume afirmă că radiografiile pulmonare cu Computerul Tomograf pot depista prezenţa noului coronavirus în organism. Există, însă, la fel de multe voci care se opun. 

Pentru mulţi, testul standard rămâne cel PCR, care determină infectarea cu noul coronavirus. Cu toate astea, testele PCR nu sunt 100 la sută sigure, astfel că unii experţi au ridicat semne de întrebare cu privire la posibile diagnostice fals-pozitive. 

Controversele cerctătorilor, argumentele pro și contra, pot fi citite pe DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel