Coronavirus: cum se adaptează antreprenorii la noile condiții cauzate de epidemie

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Gelul dezinfectant se găsește pe mese în cafenea
Gelul dezinfectant se găsește pe mese în cafenea

Angajații unei cafenele din Baia Mare se adaptează la noile condiții cauzate de coronavirus și au pus pe mesele cafenelei câte un mic flacon cu dezinfectant pentru mâini, pentru clienți. Cei mai mulți cred că e o idee bună, deși unii s-au amuzat doar.

Infecțiile cu coronavirus au creat, fără doar și poate, o panică fără precedent, cel puțin în ultimele decenii. Sunt afectate economia, turismul, transporturile, iar oamenii preferă tot mai adesea să rămână acasă și să evite locurile aglomerate. Alții cumpără alimente și fac provizii ca și cum s-ar pregăti cel puțin de un război.

Prin toate mijloacele de informare în masă aflăm că trebuie să luăm câteva măsuri de igienă, respectiv să ne spălăm mâinile cât mai des, iar dacă nu avem posibilitatea, atunci să folosim dezinfectanții pentru mâini.

Angajații unei cafenele din Baia Mare au venit în întâmpinarea celor care se tem de infecția cu noul coronavirus și oferă clienților, pe lângă cafea și mâncare, posibilitatea de a-și dezinfecta mâinile. Clienții care vin aici găsesc pe masă un mic flacon cu gel dezinfectant, pe care-l pot folosi înainte de a pune mâna pe mâncare ori de a-și servi cafeaua sau micul dejun.

„Ideea a fost a noastră, noi ne-am gândit că ar fi bine să le dăm posibilitatea să-și dezinfecteze mâinile, având în vedere toată nebunia asta, cu epidemia cauzată de coronavirus”, spune o angajată a cafenelei. Cel mai greu a fost să găsească atât de multe ca să poată pune pe fiecare masă.

De altfel, clienții consideră că este o idee bună și chiar îl folosesc. Bărbatul din imagine a folosit gelul dezinfectant imediat după ce s-a așezat la masă. Același lucru l-a făcut și soția lui și amândoi au fost de acord că a fost o idee bună și că le-ar plăcea să o găsească și în alte locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel