COVID-19, ministrul Sănătății: Acum vedem cel mai acut necesitatea vaccinării

Florina Pop / 07 apr 2020 / 11:27
EXCLUSIV
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile" că acum se simte cel mai acut nevoia de vaccinare.

Invitat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de DC Media Group, ministrul Săănătății a declarat, în intervenția sa, că în aceste momente se vede cel mai acut nevoia vaccinării și deși a crescut numărul românilor care au făcut antigripalul, acest pas nu este suficient.

”Cred că, în aceste momente, vedem cel mai acut necesitatea vaccinării, inclusiv pentru COVID-19. Ministerul nu poate decât să mențină ridicat standardul vaccinării, acele programe de vaccinare, cât și vaccinurile pe care în acest moment le considerăm opționale, cum este vaccinul antigripal. (...) Deși s-a înregistrat o creștere (n. r. legat de vaccinul antigripal), nu e suficient”, a afirmat ministrul Sănătății.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy