CRISTALE în casă? DA! Dar nu oricum! Iată cum să le utilizezi pentru energia locuinţei tale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cristalele au un rol benefic
Cristalele au un rol benefic

Cristalele au un rol important în echilibrarea energiei din interiorul casei tale. Iată cum să le alegi și cum să le folosești pentru a fi benefice.

Timp de secole, cristalele au fost folosite în case pentru a îndepărta energiile negative, a încuraja prosperitatea, a îmbunătăți somnul și a crea armonie. Chiar și cele mai comune cristale de pe piață funcționează la nivel vibrațional și au capacitatea de a vindeca, proteja și transmuta energia. Casa ta este locul în care te relaxezi și te conectezi cu cei dragi - iar cristalele te pot ajuta să te asiguri că spațiul tău rămâne atât confortabil, cât și sigur. Dacă tocmai începi să utilizezi cristale, alegerea celor potrivite poate fi copleșitoare - ce anume sunt cristalele, oricum? Ashley Neese, vindecătoare de energie din Los Angeles și profesoară certificată pe lucrul prin respiraţie, a explicat pentru parachutehome.com modul în care funcționează. Iată cum să le integrezi în viața ta - începând cu locuinţa ta.

Cristale: Ce sunt?

Cristalele se formează atunci când mineralele se leagă între ele într-un model specific - acest model determină tipul de cristal (nu aspectul exterior). Combinația de căldură și presiunea subterană formează cristale din minerale lichide - un proces care durează adesea milioane de ani. Ne place să ne gândim la cristale ca la ADN-ul Pământului, deoarece acestea conțin amprentele chimice ale evoluției geologice care le-au creat structurile. În unele culturi native, cristalele sunt denumite „celule cerebrale ale Mamei Natură”, deoarece schimbările prin care trece un cristal sunt înregistrate în aspectul său!

Patru cristale pentru acasă, atunci când nu ştii ce să alegi

Fiecare cristal are o vibrație specifică pentru a absorbi și transforma energia, deci ar trebui să plasați cristale specifice în diferite zone ale casei dvs. pentru a satisface nevoile unice ale spațiului. Iată patru dintre cele mai versatile cristale cu care poţi începe:

Citește continuarea pe Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel