Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței ei: „O să luptăm”

DCMedical Team |
Data publicării:
Cristina Cioran a născut prematur Foto: Instagram
Cristina Cioran a născut prematur Foto: Instagram

Cristina Cioran trece prin cele mai grele clipe din viața ei. Vedeta a născut la doar 29 de săptămâni, iar acum se roagă pentru viața copilului ei. 

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a născut la 29 de săptămâni. Fetița s-a născut prematur, iar vedeta se roagă pentru viața ei. Actrița are mari emoții și speră că totul va fi bine pentru micuța ei. 

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește!”, a scris Cristina Cioran în dreptul unei fotografii din spital.

Cristina trebuia să nască la o clinică privată, abia în luna septembrie, însă ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal atunci când au început contracțiile. 

Logodnicul Cristinei le așteaptă acasă și speră că totul va fi bine în final. 

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușul.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce spune actrița despre starea fetiței sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel