Decizie de ultimă oră: ce se întâmplă cu românii care intră în țară de mâine

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Ludovic Orban,
Ludovic Orban,

Toți românii are intră în țară începând de mâine vor fi obligați să respecte o nouă măsură impusă de autortitățile române, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Începând de mâine, toți românii care vor intra în țară vor intra direct în carantină instituționalizată, nu în izolare la domiciliu.  Cei care nu vor respecta aceast măsură riscă pedepse care pot fi chiar închisoare.

Noua măsură intră în vigoare mâine, după ce va fi făcută publică următoarea Ordonanță Militară, anunțată deja de primul ministru Ludovic Orban.

Se crede că 250.000 de români sunt așteptați să se întoarcă în țară pentru sărbătorile de Paște.

„Toți cei care vor veni de mâine nu își vor petece Paștele în condiții normale, ci vor fi obigați să intre în carantină. Deja numărul țărilor care au depășit numărul de 10.000 de cazuri și practic a intrat în zona roșie s-a mărit semnificativ, și aproape toate țările din care vin românii care muncesc sunt în zona roșie și decizia clară pe care am luat-o este aceea de a îi caza în centre de carantină instituționalizată”, a spus Ludoic Orban într-o conferință de presă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel