Depozitarea cepei în BAIE, beneficii neașteptate / VIDEO uimitor

Irina Radu |
Data publicării:

TikTok a devenit incredibil de popular în ultimii ani, iar unele dintre cele mai distribuite videoclipuri din aplicație implică trucuri alimentare, cum ar fi pastele virale cu feta, dar din când în când există câte un sfat care îi lasă pe internauți cu gura căscată.

Ultima găselniță care a făcut furori pe TikTok este depozitarea cepei în baie. Da, ai citit bine! Se pare că există un motiv destul de bun pentru care cineva ar face acest lucru.

Depozitarea cepei în baie are un singur rol - absorbția și neutralizarea mirosurilor. Acest lucru este util mai ales într-o zonă care poate este slab ventilată sau fără fereastră. Tot ce trebuie să faci este să tai o ceapă în două și să o pui pe un castron, pe care îl lași în camera pe care vrei să o aerisești. 

 

@karalynndunton

Uh oh I hope I don’t fall ???? #toolate #checkhisbathroom #loveatfirstsight #cleaningtiktok #showeronion

♬ Steven Universe - L.Dre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel