Deschiderea anului la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, ÎN DIRECT la DC Medical. 1.500 de boboci la apel

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
UMF București  FOTO: Dana Lascu
UMF București FOTO: Dana Lascu

O nouă generație de studenți a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București care va purta simbolic, pe tot parcursul anilor de studii, numele „Nicolae Kretzulescu” deschide anul universitar 2019-2020, astăzi, 1 octombrie, de la ora 9.00. DC Medical transmite ceremonia în direct!

Cei aproximativ 1.500 de boboci, împreună cu alți 8.900 de studenți și cadre didactice ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București vor face să răsune încă o dată Gaudeamus Igitur în Amfiteatrul Facultății de Medicină -„George Emil Palade".

DC Medical transmite ceremonia în direct!

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București a urcat anul acesta 200 de locuri în TOP 500 Shanghai, pe domeniul „Medical Sciences", fiind cotată între pozițiile 201-300, în contextul în care, în 2018, TOP 500 Shanghai a cotat Universitatea între pozițiile 401-500. Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" rămâne una dintre cele mai titrate instituții academice din România, poziționând învățământul medical românesc în ierarhia valorilor mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel