Directorul SCJU Craiova, demis pe baza unei cereri flase: dosar penal în cauză

Adisa Codruț |
Data publicării:
SCJU Craiova
SCJU Craiova

Directorul SCJU Craiova a fost demis din funcție, însă acesta spune că cererea de demisie a fost falsă. Polițiștii au deschis dosar penal.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, dr. Eugen Georgescu, a fost demis din funcţie de către ministrul Sănătăţii ca urmare a unei cereri de demisie. medicul, însă, spune că cererea de demisie este falsă, motiv pentru care a depus plângere la parchet, iar ulterior a fost numit director interimar.

"La data de 15 noiembrie a.c., managerul unui spital din Craiova a sesizat faptul că, în cursul zilei respective, pe faxul unităţii medicale a primit un ordin, prin care i se comunica faptul că i-a încetat contractul de management, ca urmare a unei cereri de demisie, întocmită însă în fals, în numele său. În cauză, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare", a informat, vineri, biroul de presă al IPJ Dolj, citat de agerpes.ro.

Dr.Eugen Georgescu declarat că în acest moment este director interimar al spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel